Big day tomorrow

Jag vaknade upp medan min familj sjöng, ja må du leva ja må... Egentligen är det min födelsedag imorgon men eftersom jag har skola då så kommer det att bli lite stessigt. Jag fick två småsaker, en fin och silvrig plånbok och en speciell sak till ansiktet och så fick jag ju min TV men den ville jag ha innan min födelsedag. Skön dag idag förutom att det är dåligt väder men hoppas på bättre imorgon. Nu ska jag plugga lite sen imorgon ska jag kanske hitta på något med min älskade vän Anastasia. Om ni vill kan ni kika in på hennes blogg som heter anastasiaa.blogg.se.
Tumblr

Lektionsfri dag

Jag har små städat lite här och där, så nu är det bara att sitta och vänta tills Anastasia kommer. Vi ska plugga tillsammans och kanske titta på någon film när vi är klara med plugget, och så ska vi äta mat och sockerkaka som efterrätt. Mumsigt och kul ska det bli! Ja, nu ska jag sitta framför datorn och kolla på olika saker.
Bye!
Twitter / Home
Jag glömde nästa tala om att jag har en ny Twitter, för att se den kan ni klicka på ''Twitter!'' ovanför headern.

Ny TV

Jag har köpt min egna nya TV till mitt rum, och ''äntligen!'' måste jag säga. Nu kan jag ligga under filten och mysa medans jag tittar på TV.
Imorgon är det lektionsfri dag, det är en dag då man får välja om man vill vara hemma eller i skolan och plugga, jag har valt att stanna hemma. Jag har matte prov på fredag så jag ska träna lite nu och imorgon med Anastasia. Nu ska jag sitta och plugga så hörs imorgon, bye!

Good morning!

Vaknade för en stund sen men borde egentligen vakna 7.30 för att jag har sovmorgon. Det har gått ett tag sen jag bloggade sist men försöker göra det när jag har ork. Jag hade sportlov under en hel vecka, v. 9, och det var skönt det. Men nu har skolan börjat och det är redan massa saker som ska lämnas in och prov som ska göras. Det är bara att kämpa på! Jag ska försöka sova nu, men tror att gå så bra. Men önska mig lycka till!
Bye!
memoriesboard

Beautiful morning...

ξly, ﻉ√٥ﺎ&purple

with sweet breakfast.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!