Inget bak idag, men imorgon!

Jag bakade aldrig men vi får se om det blir imorgon istället. Jag ska snart lägga mig för att orka imorgon så jag säger redan, ''god natt!''. Jag är redan så himla trött, men det är ju bara bra för då kan jag ju somna snabbare och bli pigg imorgon, haha! Detta är sista inlägget och vi ses nog imorgon. Och tack förresten till Anastasia som tyckte att jag fotade fina bilder, men hon har ju en systemkamera så hennes bilder blir ju mycket finare. Hon har en blogg på gång så kommer nog att länka den snart om det är ok för henne.
Bye, så ses vi omorgon!

Ska baka

Jag slutade kl. 15 idag och orkade verkligen inte med sista lektionen som var matte, jag var typ helt död. Jag håller på att fixa min mosters nya mobil som jag börjar älska. Efter detta inlägg ska kanske baka något så jag kommer nog att slänga in ett litet inlägg med vad jag bakade och recept.
Hej så länge! :)

Blogg paus

Jag vet att det har varit dålig uppdatering under några dagar och det är för att jag inte haft liksom lust för att blogga och bilderna som jag lovat kommer upp nu medans jag skriver lite om mina dagar då jag inte har bloggat. Vi får låtsas att jag har haft blogg paus under några dagar men nu får det nog räcka.

Heron City! :)
Tänk er att det inte finns någon snö alls och att ni går ut igen efter några timmar och det är fullt med överallt, det var det som hände mig när jag var i Heron city i typ 2-3 timmar.
I söndags v.3 var jag och kollade på BIO, jag kollade som sagt på New Years Eve och här är biljetten.
Måndagen dagen efter kom Anastasia hem till mig och vi hade det kul vi pluggade lite under reklamen medans vi kollade på TV. Sedan har inte något annat (vad jag kan minnas) hänt under resten av dagarna tills på söndag, igår. Jag var på min fasters förlovning och det var kul. Först var alla i kyrkan sedan var det typ en efter fest, där vi åt mat, lekte och bara firade.
Och idag slutade jag tidigt för att jag inte hade någon idrott. Jag åt lite mellanmål och sedan har jag städat hela huset, inte det roligaste men man måste hålla huset rent om man ska leva i det.
Jag kanske inte är en duktig fotograf men vill ni ha bilder att se på så får ni nöja er med detta.

New Year's Eve- den perfekta avslutningen

New year's eve, ett perfekt slut på helgen!
Jag var ute och kollade på filmen New year's eve på BIO, och jag tyckte verkligen om den och skulle kunna se den igen. Den var både rolig och romantisk. Jag åt choklad och drack Fanta medans jag tittade och det är ju såklart gott.
När jag, mamma och min lill syrra gick dit (men det var bara jag och min lilla syster som tittade på filmen) så var det inte så mycket snö men sen när vi gick ut ur biografen så såg vi genom fönstret att allt var helt vitt, jag blev såklart helt förvånad över att det hade snöat så mycket. Och, ja, jag ändrar mig om att snön inte kommer att stanna ett långt tag för nu när jag ser att det har snöat väldigt mycket tar jag tillbaka det, haha. Jag ska lägga upp bilderna som jag tagit idag, imorgon istället för att det verkar vara något fel nu så ska försöka lägga upp bilderna imorgon i ett nytt inlägg.
Jag har haft en perfekt helg och hoppas ni haft det också. Imorgon är det skola och det som är så skönt är att jag slutar klockan 13.00, så vi ses.
Bye!

Det snöar!

Hurra!
Det har äntligen börjat snöa ordentligt. Det är synd att det snöar nu, efter jul. Men men, man får bara njuta av all snö nu för det håller säkert inte så länge, nu när det är i slutet av januari. Jag är iaf superglad, men små längtar efter sommaren lite då och då.
Idag ska jag i alla fall kanske tvätta håret, fixa naglarna, kanske gå på BIO med Anastasia och vi får se om det blir något mer men nu ska jag i alla fall smaska på lite Pandura.
Fotade lite bilder på snön men orkar inte lägga upp dem nu så ni får njuta av internet bilder istället.
1280x800 Girl Walking in Snow desktop wallpapers and stock photos
Life of Nora K. -
Majja Malmsten - -
Bear Cold Cute Snow Tatty teddy Teddy bear - PicShip
Lägger kanske upp bilder som är tagna av mig senare.

Gäster

Hejsvejs!
Gud, vad det är skönt med lördag. Jag har städat lite grann för att jag ska få lite gäster senare. Vet inte riktigt om jag kommer att uppdatera fler inlägg, men vi får se. Hoppas ni får en bra dag så ses vi kanske senare eller imorgon.
Hejsvejs så länge!

Piano lektion

Hej!
Jag hade piano lektion idag och kommer att ha det varje torsdag. Jag har gått i pino kursen i en halv termin nu och kommer att fortsätta. Det var i alla fall kul och vi tränade lite med noter och sånt. Jag hade tänkt att jag och Anastasia skulle åka på BIO på fredag, men det gick inte för att hon skulle åka, men vi hoppas på en annan dag. Jag ska fixa lite grejer, äta lite fruktsallad och sedan lägga mig.
Gud, så skönt det känns när jag jag tänker på att det är fradag imorgon!
Dreaming is believing
Från Weheartit

Sovmorgon :) igen :)

Godmorgon!
Vaknade för en stund sen och ska snart till skolan. Det sovmorgon igen och det är bara sköönt.
Jag ska äta pannkakor till frukost, mums!

The Silver Macaroon
Det vore gott med lite choklad, banan och jordgubbar,
men det har jag inte :(.
Detta är bara ett snabbt inlägg så att ni vet vad jag gör och har något att läsa, men ses senare under dagen. <3

Pluggar

Haloopp!
Jag sitter och försöker plugga medans jag knaprar på lite grönsaker doppade i nån sås. Mums! ;)
Jag var i alla fall i skolan idag och hade det bara bra. Jag hade med mig lite godis som jag och Anastasia satt och åt innan lektionen hade börjat. Det här är andra gången jag skriver detta inlägg eftersom datorn var tvungen att startas om, så den startades om och nu är den på igen.
Har inte så mycket mer att skriva nu men, vi ses i nästa inlägg! :)

Bilden är tagen med min mobil.

Sovmorgon :)

Idag har jag sovmorgon och det är bara skönt. Jag börjar kl. 9, och slutar kl 14. Jag har bäddat sängen, som jag inte brukar hinna med att göra i vanliga fall, tittat på TV, fixat till mig och nu gör jag ett inlägg. Ska försöka göra ett till inlägg efter skoldagen och tala om hur jag hade det i skolan eller annat. Jag hoppas verkligen att Anastasia mår bättre idag och kommer till skolan, för att jag har saknat henne! <3

Facebook
PS. Kolla in tiden då jag skrev detta inlägg

Anastasia

Nu när jag ändå är inne tänkte jag berätta om igår. Det var så att min kompis Anastasia som kom hem till mig, och vi hade det mysigt båda två. jag fick min lilla julklapp-som jag hade längtat efter-och hon fick sin lilla julklapp. Vi tittade på film och skypade lite med en annan klasskompis. Vi hade det i alla fall kul och det var ju huvudsaken.

BESTY.pl
(De flesta bilderna jag lägger upp är tagna från Weheartit.
Som t.ex denna bild).


Terminstart

Hej hej, det var ett tag sen då jag la upp ett inlägg sist. Idag var det terminstart efter jullovet! Kul att vara tillbaka i skolan fast ändå inte. Jag började kl 9.00 och trodde att vi skulle sluta extra tidigt eftersom det var första dagen, men men, det gjorde vi inte så vi skulle sluta tre efter vår schema men vi fick sluta lite tidigare än tre i alla fall. Ja, nu är det bara att fortsätta att plugga igen.

Tumblr_lxgo50pco31qckrw9o1_500_large
Dags att börja plugga var det ju :(, men med lite god-saker
bredvid sig blir det ju roligare!:)


Fest

Hej hej, hur är det?
Med mig är det i alla fall bra.
Jag var på fest igår med släktingar och kompisar som kommer fån samma land som jag, nämnligen Eritrea.
Det var superkul! Jag kom hem vid 24-01 tiden och la mig vid ca 02.00. Jag hade på mig min klänning ävet fast det hade börjat snöa lite grann men var ändå inte ute under festen. Har inte några bilder för jag glömde min lilla kameran hemma.
Hoppas ni hade det supekul igår och har en underbar dag idag!
Ses på nästa inlägg! :)

Ska försöka ändra på det

Hej hej, jag har inte bloggat på ett tag eftersom det var några vänner hos mig som sov över och vi hade det superkulså kände för att vara med dem istället. Jag hade skrivit ett inlägg som bara försvann vet inte riktigt hur men sånt kan hända. Nu ska jag i alla fall fortsätta titta på Twilight New moon som jag egentligen inte gillar men ändå ger det ett försök.
Hej då, och hoppas verkligen att vi ses snart!

Ett gott och nytt år

Idag är det första dagen på det nya året, och det är också första inlägget på denna blogg. Jag känner verkligen att det här året kommer att bli året som alla kommer att minnas. En av mina nya nyårs löften är att försöka ha kvar denna blogg så länge som möjligt och inte avbryta den.
Jag heter iaf Salem och är 13 år gammal. Jag älskar att baka och laga mat, rita och måla och en massa andra saker också. På denna blogg kommer jag att lägga ut recept eller tips om mat, videor, tävlingar och en massa andra saker också.
God fortsättning allesammans! ;)

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!